★★★★★
(English) Recommended lunch buffet at hotel buffet
restaurant in Juso area Osaka city. (this is the only one hotel buffet
restaurant in Juso area Osaka city, have good reviews & reasonable price. All
you can eat menu : beef steak, salad, pasta, sweets, ice cream, soft drink,
etc). Budget : lunch weekdays : 1500 yen tax incl., Saturday/Sunday/holiday
1700 yen tax incl.. Dinner buffet: 4000 yen tax incl.. (including beer, wine,
sake, etc).
[OPENING HOURS]
11:30-14:30 (LUNCH BUFFET/ Last call is at 14:00)
17:30-21:30 (DINNER BUFFET/ Last call is at 21:00)
Access : From Hankyu line train Juso station
leave the station by the West exit, hotel approximately 5 min. walk to the
southwest.
(Near Don quijote
discount store). For another information, review, photos, etc, please click
tripadvisor on the right side of this blog PC ver. (input key word: copy &
paste the title) or hp:
https://plazaosaka.com/en
(English)
(Japanese) ホテルプラザ大阪内にあるビュッフェダイニング クリスタルのランチバイキングをお勧めします。理由は十三エリアには唯一のホテルバイキングで、口コミ良いし、価格もリズナーブルである。メニューはビーフステーキ、サラダバー、ドリンクバー、パスタ、スイーツ、アイスクリーム等。予算:ランチバイキング平日は1500円税込、土日祝は1700円税込。ディナービュッフェは4000円税込(ワイン、酒、等アルコール類含む)。
営業時間はランチ11:30~14:30、ディナー17:30~21:30.アクセス:阪急十三駅から
西口を出て、南西方向に徒歩約5分です.(ドン・キホーテの近く)。他の口コミ、写真など、詳しい情報は:右側にあるトリップアドバイザーをクリックしてください。(キーワードはタイトル)またはホームページ:https://plazaosaka.com/ (Japanese)
(Bahasa Indonesia) Rekomendasi lunch buffet
di hotel buffet restaurant yang ada di distrik Juso kota Osaka. ( hotel buffet
restaurant di Juso hanya ada disini, ulasan bagus dan harga yang pantas). Menu:
beef steak, salada bar, pasta, kue, ice cream,dll) Anggaran : lunch buffet di
hari kerja 1500 yen termasuk pajak, hari Sabtu/Minggu/libur :1700 yen termasuk
pajak. Dinner buffet 4000 yen termasuk pajak. (termasuk minuman beralkohol
wine, sake, dll).
11:30-14:30 (LUNCH BUFFET/ Last call is at 14:00)
17:30-21:30 (DINNER BUFFET/ Last call is at 21:00)
Untuk info,
ulasan lain, foto dll, bisa di klik tripadvisor di sebelah kanan blog ini (PC
ver), masukkan kata kunci judul atau di copy paste atau hp:
https://plazaosaka.com/en
(English)
0 件のコメント:
コメントを投稿